menusearch
imengostarbarbod.ir

اجرای کناف و سقف کاذب

گروه ساختمانی ایمن گستر باربد | مهندس امیرحسین ازاد

(0)
(0)
اجرای کناف و سقف کاذب

 


کناف سقف یکی از جایگزین‌های نوین گچ‌کاری است و در اجرای سقف کاذب و همچنین دیوار کاربرد دارد. صفحات کناف در طرح‌های مختلف از پیش آماده هستند و به دلیل وزن سبک، سهولت نصب و سرعت اجرای بالا و هم‌چنین این‌که باعث افزایش وزن سازه ای نمی‌شوند، طرفداران بسیاری دارند. در ادامه به معرفی کناف سقف، دیوار و همچنین مزیت‌ها و نیز انواع آن می‌پردازیم، با ما همراه باشید.


برای دریافت قیمت دقیق اینجا کلیک کنید

در ادامه میخوانیم :

  • کناف چیست؟

  • فرق رابیتس و کناف چیست؟

  • دیوار کناف

  • سقف کاذب 60 در 60

  • آشنایی با مزایای کناف

  • شیوه محاسبه قیمت کناف و سقف کاذب

  • کاربرد کناف

 

توضیحات

 

برای دریافت قیمت دقیق اینجا کلیک کنید


روش محاسبه هزینه اجرای کناف‌

متخصصان اجرای کناف، با توجه به طرح و نوع کناف، از روش‌های متفاوتی برای اعلام قیمت استفاده‌ می‌کنند. این روش‌ها عبارتند از:

  • متر مربع: در این روش، قیمت برای هر متر مربع از سقف یا دیوار اعلام می‌شود.

  • مترطول: در روش متر طول، قیمت به ازای هر متر طول باکس (که دور سقف اصلی اجرا می‌شود) اعلام می‌شود.

  • میزان کناف مصرف‌شده: در این نوع تعیین قیمت کناف، هزینه برمبنای یک متر مربع از مصالح مصرف‌شده در میزان مصالح مصرف‌شده، در پایان کار ضرب شده و دستمزد متخصص در قیمت یک متر کناف گنجانده می‌شود.

قیمت تمام‌شده یا مقطوع: در این روش متخصص بعد از بازدید حضوری و بررسی طرح، یک قیمت نهایی را پیشنهاد‌ می‌دهد.

برای دریافت قیمت دقیق اینجا کلیک کنید

 


 

مقایسه سقف کناف با رابیتس

در مبحث مقایسه سقف کناف با رابیتس می‌توان گفت که تفاوت عمده رابیتس و کناف عبارتند از:

مقاومت سازه ای

سقف کاذب کناف در برابر زلزله مقاوم است، چون از صفحات گچی روکش دار تشکیل شده است که سبک و انعطاف پذیر هستند. رابیتس در برابر زلزله ضعیف است، چون از ورقه های فلزی مشبک و لایه ضخیم گچ پوشانده شده است که سنگین و سخت هستند.

سرعت اجرا

سقف کناف سرعت اجرای بالا دارد و مهمترین عیب آن احتیاج به نیروی متخصص است. رابیتس کاری در سه مرحله (جوشکاری، بستن صفحات رابیتس و گچکاری) انجام می‌شود و زمان بیشتری نسبت به کناف نیاز دارد.

هزینه اجرا

هزینه اجرای هر دو نوع سقف کاذب تقریباً نزدیک به هم است. اما بسته به نوع و کیفیت مواد مصرفی، ممکن است تفاوت های جزئی وجود داشته باشد.

وزن

سقف کاذب کناف سبک تر از رابیتس است، چون از صفحات گچی روکش دار تشکیل شده است. رابیتس دارای وزن بالاتری است، چون از ورقه های فلزی مشبک و لایه ضخیم گچ پوشانده شده است. وزن پایین کناف باعث می‌شود تا خسارت های ناشی از بلایای طبیعی مانند زلزله، در نمای داخلی ساختمان، کاهش یابد.

طرح و زیبایی

سقف کاذب کناف طرح و زیبای بالاتر از رابیتس دارد. کناف در اشکال، رنگ ها و الگوهای مختلف تولید می‌شود و امکان استفاده از نورپردازی های دکوراتیو در کناف کاری قابل اجرا است. رابیتس در طرح های خلاقانه تر کمی کوتاهی دارد.

عایق حرارتی

در خصوص مقایسه سقف کناف با رابیتس می‌توان گفت سقف کاذب کناف عایق حرارتی خوبی است، چون گچ دارای خاصیت عایق حرارتی بالا است. رابیتس عایق حرارتی ضعیفی است، چون فلز دارای خاصیت هدایت حرارتی بالا است.

عایق صوتی

سقف کاذب کناف عایق صوتی خوبی است، چون گچ دارای خاصیت جذب صدا است. رابیتس عایق صوتی ضعیفی است، چون فلز دارای خاصیت انعکاس صدا است.

ضد حریق

سقف کاذب کناف ضد حریق است، چون گچ دارای خاصیت ضد حریق و ضد اشتعال است. رابیتس ضد حریق نیست، چون فلز دارای خاصیت انتقال حرارت و اشتعال است.

توضیحات

 

برای دریافت قیمت دقیق اینجا کلیک کنید


 

چگونگی نصب رابیتس یا کناف

نصب رابیتس یا کناف مطابق با مراحل زیر انجام می‌شود.

آماده سازی زمینه

در این مرحله، باید سطح سقف یا دیوار را از هرگونه آلودگی، رطوبت، ترک و ناهمواری پاک کنید. همچنین باید از سطح سقف یا دیوار فاصله مناسبی را برای قرار دادن قاب فلزی یا چوبی تعیین کنید. این فاصله بستگی به نوع و ضخامت صفحات رابیتس یا کناف دارد.

نصب قاب فلزی یا چوبی

در این مرحله، باید با استفاده از پیچ و مهره، میخ، سیم مفتول و چسب، قاب فلزی یا چوبی را روی سقف یا دیوار نصب کنید. قاب فلزی یا چوبی باید به شکل شطرنجی باشد و از هر طرف حدود ۶۰ سانتیمتر فاصله داشته باشد. قاب فلزی یا چوبی باید با سطح سقف یا دیوار هم تراز باشد.

نصب صفحات رابیتس یا کناف

در مرحله نصب صفحات، باید با استفاده از برش کننده، صفحات رابیتس یا کناف را به اندازه مورد نیاز ببرید و با استفاده از پیچ و مهره یا میخ، آنها را به قاب فلزی یا چوبی متصل کنید. صفحات رابیتس یا کناف باید به شکل منظم و بدون فضای خالی کنار هم قرار بگیرند.

پرکاری درز و روکش کاری

در این مرحله، باید با استفاده از مواد مناسب، درز و فضای خالی بین صفحات رابیتس یا کناف را پر کرده و سطح صفحات را با روکش های مناسب پوشانده کنید. هدف از این کار جلوگیری از نفوذ آب و هوا به داخل صفحات و بهبود ظاهر آنها است.

 

برای دریافت قیمت دقیق اینجا کلیک کنید


 

مقاومت کناف بهتر است یا رابیتس؟

کناف و رابیتس دارای مقاومت های مختلف هستند که در پاسخ های قبلی به آنها اشاره کردم. برخی از موارد مهم عبارتند از:

مقاومت سازه ای

در مبحث مقایسه سقف کناف با رابیتس باید گفت که کناف در برابر زلزله مقاومتر از رابیتس است، چون سبک و انعطاف پذیر است. رابیتس در برابر زلزله ضعیف تر از کناف است، چون سنگین و سخت است.

مقاومت در برابر حرارت، صدا و ضربه

رابیتس مقاوم تر از کناف در برابر حرارت، صدا و ضربه است، چون از فلز و لایه ضخیم گچ تشکیل شده است. کناف ضعیفتر از رابیتس در برابر حرارت، صدا و ضربه است، چون از صفحات گچی روکشدار تشکیل شده است.

مقاومت در برابر حریق

کناف ضد حریق است، چون گچ دارای خاصیت ضد حریق و ضد اشتعال است. رابیتس ضد حریق نیست، چون فلز دارای خاصیت انتقال حرارت و اشتعال است.

 

 

توضیحات

 

 

برای دریافت قیمت دقیق اینجا کلیک کنید


 

 

عوامل مؤثر بر قیمت کناف و کناف کاری

 

شرایط و عوامل متعددی اعلام قیمت مشخص برای کناف را غیرممکن می‌کنند. این عوامل عبارت‌اند از:

  • طراحی: اجرای اشکال منحنی از اشکال خطی یا گوشه‌های تیز گران‌تر است.
  • مصالح مصرفی: قیمت مصالح مصرفی مثل پیچ، پروفیل و پنل که تولید شرکت‌های معتبرند، بالاتر از انواع متفرقه آن است.
  • موقعیت محل نصب: اگر نصب آویز سقف یا دسترسی به محل نصب کناف سخت باشد، دستمزد اجرا بالا می‌رود.
  • متراژ محل نصب: هزینه اجرای کناف، به ازای یک واحد در متراژهای کم بیشتر می‌شود.
  • قیمت کناف: قیمت کناف ایران با سایر برندها یکسان نیست. همین موضوع هزینه اجرای کناف را هم متغییر می‌کند.

برای دریافت قیمت دقیق اینجا کلیک کنید


 

 

کناف چیست؟

احتمالا این سوال برای شما پیش امده که کناف چیست، در واقع کناف نام شرکت سازنده گچبرگ و سازه های سقف کاذب نوین است که در بازار به همین اصطلاح شهرت یافته است، حتماً تا حالا شنیدین که به جای دستمال کاغذی میگیم کلینکس، یا بجای مایع ظرفشویی میگیم ریکا! اما کلینکس و ریکا محصول نیستن، فقط اسم برندهای موفقی هستن که باعث شدن ما بجای اینکه بگیم دستمال کاغذی یا مایع ظرفشویی، از اونها استفاده کنیم.

کناف هم دقیقاً همینطوره! کناف (Knauf) نام یک برند آلمانی است که در سال 1932 تأسیس شده و در حال حاضر در 37 کشور دنیا فعاله. این برند اینقدر معروفه که بجای جمله طولانیِ «سقف کاذب از جنس پنل های گچی و غیر گچی»، اصطلاح «کناف» بکار میره!

کناف معمولا برای پوشش سقف ها و دیوارها و همچنین با استفاده از سازه های مخصوص به ان برای اجرای دیوار پارتیشن یا همان دیوار جدا کننده یا به اصطلاح خودمانی دیوار کشی کاربرد دارد استفاده از کناف برای سقف یا حتی دیوار یکی از محبوب‌ترین، سریع ترین و ارزان ترین روش‌های طراحی است که نیز دست طراح را برای انواع اقسام طرح های جدید وقدیم، به روز و مدرن یا حتی کلاسیک باز میگذارد و بسیار منعطف است، سقف کناف نوعی سقف کاذب است و کناف سقف را می‌توان به دو روش ثابت و متحرک اجرا کرد و برای اتصال آن‌ها نیز از اتصالات گالوانیزه یا همان فولاد نورد شده استفاده می‌شود.
سهولت در اجرای کناف دیوار و یا کناف کاری سقف و سرعت اجرای آن باعث شده است که کناف سقف و کناف دیوار یا دیوار کناف به یکی از محبوب‌ترین انواع سقف‌های کاذب و دیوار تبدیل شود. با استفاده از تایل کناف می‌توان سقف‌هایی با اشکال هندسی متنوع ایجاد کرد و با استفاده از نورپردازی در داخل کناف سقف و یا کناف دیوار جلوه‌ای زیبا به طراحی ساختمان داد و به سرعت و با کمترین ریخت و پاش و کثیف کاری به طح مورد نظر خود رسید.

همچنین کناف به صورت کامل میتواند جایگزین گچکاری و یا جایگزین دیوار کشی شود دیوار های کناف اگر به صورت استاندارد اجرا شوند بسیار از دیوار کشی به سبک های سنتی مستحکم تر میباشند.

 


 

کناف کاری سقف و سقف کاذب

کناف کاری سقف یا سقف کاذب را می‌توان به دو  صورت ثابت (یکپارچه) و یا به صورت متحرک توسط تایل ها یا صفحه هایی به صورت شبکه ای که در ابعاد 60 در 60 بوده و دارای طرح ها و متریال مختلفی از جمله گچ، پی وی سی pvc، الومینیوم، طلق و .... که در کناف کاری سقف متحرک، امکان جابه‌جایی و باز کردن کناف‌ها وجود دارد انجام داد.

کناف در اکثریت فضا ها کاربرد دارد و میتوان به راحتی و با اسودگی خاطر از کناف استفاده کرد، اما در فضاهای تجاری، پارکینگها، بیمارستانها ما پیشنهاد سقف کاذب 60 در 60 را میدهیم به این دلیل که این نوع سقف امکان باز و بسته شدن و عبور تاسیسات از سقف را میدهد و تعمیرات و نوسازی تاسیسات در این نوع سقف برای کاربر و افراد تاسیساتی کم هزینه تر و راحت تر است.

سایت ما تمامی خدمات مربوط به انواع سقف های کاذب را در اختیار شما قرار میدهد در صورت تمایل میتونیم در این زمینه کنار شما باشیم.

برای دریافت قیمت دقیق اینجا کلیک کنید

 

سقف کاذب کناف رو کِی باید نصب کرد؟

بهترین زمان برای اجرای سقف کاذب کناف در ساختمان، بعد از نصب کاشی دیوارها یا اجرای گچ سفید دیوارها است. واضحه که قبل از نصب سقف کاذب باید تأسیسات از سقف عبور کرده باشن.

برای دریافت قیمت دقیق اینجا کلیک کنید


 

دیوار خشک کناف

دیوار خشک کناف، در ساختمان‌سازی به قابی گچی که میان دو لایه ضخیم از کاغذ یا مقوا فشرده شود و برای ساخت دیوارهای جدا کننده داخلی و سقف از آن بهره بگیرند دیوار خشک کناف گفته می‌شود. این محصول را از آن جهت دیوار خشک کناف می‌نامند که در ساخت آن از فرایند تولید مصالح تر مانند سیمان و گچ استفاده نمی‌شود.

دیوار خشک کناف از دسته «دیوار های پیش ساخته» است که امروزه به عنوان یکی از محصولات جایگزین دیوارهای گچی و سیمانی استفاده می‌شود. از دیوار خشک کناف به عنوان پوشش‌های نهایی، پوشش سازه‌های بنا و جداکننده‌های داخلی استفاده می‌شود.

استفاده از دیوار خشک کناف به جای دیوار بنایی باعث کاهش بار مرده به میزان ۳۵ درصد، کاهش نیروی مؤثر زمین‌لرزه بر ساختمان به میزان ۶۰ درصد، و کاهش هزینه تامین ایستایی ساختمان می‌شود.

 

توضیحات

 

برای دریافت قیمت دقیق اینجا کلیک کنید


 

دیوار خشک کناف

در ایران نیز دیوار خشک توسط شرکت کناف ایران و ثمین پانل سقفهامار و امثال آن تولید می‌شود. دیوار خشک در امریکا و بسیاری از کشور های دنیا مصالح رایج در ساخت دیوار های جداکننده داخلی در ساختمان هایی با سازه بتنی، فولادی و چوبی است.

برای اجرای دیوار خشک در سازه های بتنی و فولادی از مقاطع سرد نور شده و در سازه های چوبی از چوب در بین دو جداره ی دیوار استفاده می‌شود.

دیوار های جداکننده کناف، دیوارهای غیر باربری هستند که برای تقسیم فضاهای داخلی ساختمان استفاده می‌شوند این ساختار شامل قابهای فولادی سبک ساخته شده با مقاطع U, C بوده که صفحات روکش دار گچی در یک یا چند لایه، به وسیله پیچ مخصوص بر روی آنها نصب می‌شوند. درزهای میان این صفحات به وسیله ی نوار و بتونه ی مخصوص درزگیری شده، به نحوی که در انتهای کار، سطحی یکپارچه و بدون درز که قابلیت رنگ آمیزی و کاشی کاری یا هر نوع پوشش نهایی دیگری خواهد داشت، حاصل می‌گردد. فضای خالی داخل دیوار، امکان استفاده از انواع عایق حرارتی و صوتی را فراهم نموده و همچنین عبور و دسترسی به تأسیسات الکتریکی و مکانیکی را به راحتی میسر می‌سازد.

 

مزایای دیوار خشک کناف :

برخی از مزایای سیستم ساخت و ساز خشک (Drywall systems) در برابر سیستم ساخت و ساز سنتی عبارتند از :

کاهش بار مرده ساختمان و در نتیجه تأثیر چشمگیر در کاهش بار وارده ناشی از زلزله
تأثیر میان قابی مناسب تیغه های درای وال در تعامل با سازه در هنگام زلزله
حذف مصالحی نظیر پروفیل های آهنی، میلگرد، آجر، بلوکهای سیمانی و سفالی، شن و ماسه، سیمان، گچ، خاک رس و آب پس از اجرای اسکلت و سقفها و صرفه جویی در هزینه های ناشی از پرت مصالح و حمل مصالح به طبقات
عدم نیاز به ادوات جوشکاری و حذف هزینه مصرف برق و مشکلات مربوطه در مناطق شهری
سرعت بالای اجرا (در حدود ۳ تا ۴ برابر نسبت به سیستم سنتی) و حذف هزینه های بالاسری مربوط به استقرار اکیپ اجرایی سنتی
کاهش زمان خواب سرمایه (از زمان شروع ساختمان تا اتمام مرحله نازک کاری)
قابلیت های چشمگیر در عایق بندی حرارتی و تطبیق هرچه بیشتر با استانداردهای مبحث نوزدهم مقررات ملی ساختمان
قابلیت های چشمگیر در عایق بندی صوتی در برابر تراگسیل صدای کوبه ای و هوابرد در ساختمان
اجرای تأسیسات مکانیکی و برقی همزمان با اجرای تیغه ها و با استفاده از فضای خالی میان تیغه ها
دسترسی آسان به تأسیسات مکانیکی و برقی در هنگام بروز مشکلات تأسیساتی و ترمیم آسان و سریع تیغه ها و سقفهای کاذب بدون نیاز به مصالح سنتی
حذف مرحله نظافت ساختمان از ملاتهای سیمانی و گچ و خاک و تمیزی دیوارها، کف و قابهای در و پنجره
کاهش چشمگیر حجم نخاله های ساختمانی و هزینه های ناشی از نظافت و حمل نخاله ها به خارج از ساختمان
کیفیت ثابت و استاندارد مصالح درای وال به دلیل تولید صنعتی و حذف هزینه های ناشی از عدم یکنواختی مصالح سنتی و انبار کردن مصالحی نظیر سیمان و گچ و حفاظت در برابر اثرات رطوبت و ناکارآمدی مصالح
کاهش بار مرده تیغه ها و امکان دخیل کردن در محاسبات اسکلت و فنداسیون مطابق مبحث ششم مقررات ملی ساختمان و صرفه جویی قابل توجه در مصالح اسکلت و فنداسیون
افزایش فضای مفید واحدها به دلیل کاهش ضخامت تیغه ها (تقریباً در یک واحد ۱۵۰ مترمربعی ۸ مترمربع به فضای مفید واحد اضافه می‌شود.)
قابلیت اجرا بر روی کف تمام شده که تغییرات آتی معماری بنا را بسیار آسان می‌کند.
عدم نیاز به شاقول و تراز کردن در هنگام کاشی و سرامیک کاری بر روی دیوار و کف و افزایش سرعت کاشی و سرامیک کاری
حذف زمان خشک شدن نازک کاری جهت رنگ آمیزی خصوصاً در ماه های سرد سال

 

برای دریافت قیمت دقیق اینجا کلیک کنید


 

کناف کاری سقف ثابت

در کناف کاری سقف ثابت یا یکپارچه از زیرسازی سبک از جنس گالوانیزه یا مقاطع ناودانی استفاده می‌شود. پنل‌های گچی یک لایه یا دو لایه‌ی کناف بر روی این زیرسازی نصب می‌شود. پس از نصب صفحات کناف، درزهای میان آن‌ها با بتونه پر می‌شود و سقفی یکپارچه به دست می‌آید.
کناف ثابت را می‌توان یا به صورت ساده اجرا کرد یا به صورت طرح‌دار. سقف کاذب طرح دار را به اشکال گوناگونی می‌توان اجرا کرد که برخی از انواع آن عبارتند از: سقف کنافی گنبدی شکل، سقف کناف تونلی، سقف کنافی با حاسیه‌ی ساده، سقف کناف با نور مخفی در حاشیه، سقف کناف کمانی، سقف کناف منحنی و ….

 

برای دریافت قیمت دقیق اینجا کلیک کنید


 

سقف کاذب از نوع سقف متحرک یا سقف کاذب 60 در 60

کناف متحرک با تایل‌های سقفی و سازه‌هایی T شکل ساخته می‌شوند. این شبکه‌های T شکل با آویزهایی قابل تنظیم به سقف وصل می‌شوند و که بعد صفحات کناف در داخل این شبکه‌ها قرار می‌گیرند. برای اجرای سقف کاذب متحرک می‌توان از تایل‌هایی از جنس پی وی سی، آکوستیک، فلز، گچی و طلقی استفاده کرد.

سقف کاذب متحرک به سقف کلیک، مشبک و یا آرمسترانگ هم شناخته میشه. در این نوع سقف کاذب، تایل‌هایی (معمولاً با ابعاد 60*60 سانتیمتر) روی سازه سقف کاذب نصب میشن. این تایل‌ها قابلیت جابجایی و تعویض دارن و به همین خاطر بهشون میگن سقف کاذب متحرک.

برای نصب تایل‌ها، سازه‌های سپری شکل (معمولاً گالوانیزه) روی سازه اصلی سقف و با فاصله‌ی 60 سانتیمتر از یکدیگر، نصب شده و در نتیجه فضای خالی 60*60 برای نصب تایل‌ها فراهم میشه (شکل زیر).

دلیل اینکه این نوع سقف به سقف کاذب کلیک معروف شده اینه که صدایی شبیه کلیک از اتصال‌های سپریِ‌ اون بلند میشه.

ویژگی‌های اصلی سقف کاذب مشبک یا کلیک چیست؟

  • در سقف کاذب مشبک سرعت اجرا بالاست؛
  • به راحتی می‌توان به فضای پشت سقف کاذب دسترسی داشت؛
  • تایل‌ها رو میشه به راحتی تعویض کرد؛ و
  • اگر از تایل‌های روکش دار استفاده شود نیازی به رنگ آمیزی ندارن.

سقف کاذب کلیک یا آرمسترانگ چه انواعی داره؟

برای سقف کاذب مشبک می‌توان با توجه به نیاز از تایل‌های مختلفی استفاده کرد. در زیر چند نوع از تایل‌های مرسوم بررسی شدن:

  1. تایل گچی ساده: فقط پوشش تزییناتی داره.
  2. تایل گچی روکش پی وی سی (PVC): در برابر رطوبت مقاوم هست و برای سرویس بهداشتی و حمام کاربرد داره.
  3. تایل گچی روکش پی وی سی و پشت فویل آلومینیوم: در صورت وجود رطوبت پشت سقف کاذب یا امکان تعریق در فضا (مثل حمام یا استخر) استفاده میشه.
  4. سقف کاذب AMF: عایق حرارتی و صوتی بوده و نسوز است.
  5. سقف کاذب مشبک فلزی: پایداری بیشتری نسبت به سایر سقف‌ها داره، در برابر رطوبت هم مقاوم‌تر از تایل های گچی است.
  6. تایل‌های پانچ دار یا آکوستیک: عایق صوتی هستن.

 

توضیحات

 

برای دریافت قیمت دقیق اینجا کلیک کنید


 

انواع کناف سقف

کناف سقف انواع مختلفی دارد که هر کدام از انواع کناف سقف ویژگی‌ای خاص و کاربردی متفاوت را دارد. از انواع کناف سقف می‌توان به کناف ساده (RG)، کناف مقاوم در برابر رطوبت (MR)، کناف مقاوم در برابر آتش (FR) و کناف مقاوم در برابر آتش و رطوبت (FM) اشاره کرد.

کناف ساده (RG)

سطح و لبه‌ی بلندتر صفحات کناف ساده با مقوای محکمی پوشیده شده است. از کناف ساده در سقف کاذب می‌توانه استفاده کرد.

کناف مقاوم در برابر رطوبت (MR)

گچ صفحات کناف مقاوم در برابر رطوبت، با مواد مقاوم در برابر رطوبت پوشیده شده است. این نوع کناف را می‌توان از روی مقوای سبز رنگی که در پشت و روی آن‌ها چسبیده است تشخیص داد. از کناف مقاوم در برابر رطوبت می‌توان برای اجرای سقف قسمت‌های مرطوب ساختمان مثل حمام و دستشویی و آشپزخانه استفاده کرد.

کناف مقاوم در برابر آتش (FR)

.گچ به کار رفته در کناف مقاوم در برابر آتش حاوی الیاف فایبرگلاس است. از کناف مقاوم در برابر آتش می‌توان در مکان‌هایی که امکان آتش‌سوزی وجود دارد استفاده کرد

کناف مقاوم در برابر آتش و رطوبت (FM)

این نوع کناف در گچ خود هم الیاف فایبر گلاس دارد و هم با مواد مقاوم در برابر رطوبت پوشیده شده است. از این کناف‌ها در جاهایی که هم مرطوب هستند و هم امکان آتش سوزی در آن‌ها وجود دارد استفاده می‌شود.

 

 

توضیحات

 

برای دریافت قیمت دقیق اینجا کلیک کنید


 

مزایای کناف سقف

استفاده از کناف سقف در مقایسه با سایر روش‌های اجرای سقف کاذب مزایا بسیار زیادی دارد. اگر بخواهیم به برخی از این مزایا اشاره کنیم می‌توان گفت که:

  • صفحات کناف وزن بسیار کمی دارند و به همین دلیل در صورت اجرای سقف کاذب کناف بار زیادی به ساختمان تحمیل نمی‌شود.

  • کناف این امکان را دارد که می‌توان آن را به راحتی برداشت و در صورت نیاز تعمیر کرد.

  • زمان اجرای سقف کناف نسبت به سایر روش‌ها کم است.

  • با استفاده از صفحات کناف می‌توان سقف‌های کاذب طرح دار و متنوعی ایجاد کرد و حتی می‌توان در آن از نورپردازی‌های زیبایی استفاده کرد.

  • کناف‌ها دارای انواع مختلفی مثل کناف مقاوم در برابر رطوبت هستند که می‌توان از آن‌ها در مکان‌های گوناگون استفاده کرد.

  • صفحات کناف انعطاف بالایی دارند و در برابر عواملی همچون زلزله مقاوم هستند.

  • قیمت کناف سقف در برابر مزایایی که به همراه دار بسیار با صرفه است.

برای دریافت قیمت دقیق اینجا کلیک کنید


 

معایب سقف کناف چیست

سقف کناف در مقابل مزایای بسیار زیاد که دارد، دارای معایب اندکی نیز است. البته اکثر این معایب در صورت اجرای صحیح و استفاده از مصالح مرغوب قابل پیشگیری هستند.

  • اگر سقف کناف توسط افراد غیرمتخصص و به روشی غیراصولی انجام شود، می‌تواند مشکلات و خسارت‌هایی مانند ریزش سقف را به همراه داشته باشد.

  • صفحات کناف مقاومت آن چنانی در برابر ضربه ندارند.

  • اگر در اجرای آن از مصالح بی‌کیفیت اجرا شود، ممکن است پس از مدتی شاهد ترک خوردگی‌هایی در سقف باشیم.

 

برای دریافت قیمت دقیق اینجا کلیک کنید


 

 

قرارداد کناف‌کاری شامل چه مواردی می‌شود؟

زمان تحویل کار، هزینه اجرا، تعیین نوع و برند کناف، هزینه مربوط با حمل و نصب مصالح، نحوه پرداخت هزینه، شفاف‌کردن جزئیات کار از جمله مواردی است که باید در قرارداد به آن اشاره شود. پیشنهاد می‌کنیم که بدون توافق و ثبت قرارداد کناف کاری کار را شروع نکنید

 

 

 

برای دریافت قیمت دقیق اینجا کلیک کنید


 

کلام آخر

در سال‌های گذشته استفاده از کناف چه در دیوار و چه در سقف، در ساختمان سازی طرفداران بسیار زیادی داشته است. به طوری که شاهد هستیم چه در ساخت ساختمان‌های جدید و چه در تعمیر ساختمان‌های قدیمی کناف‌ها بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرند. استفاده از کناف در سقف و به خصوص سقف پذیرایی خانه کاربرد زیادی دارد.
کناف کاری سقف را می‌توان به صورت ثابت یا متحرک انجام داد. که در مدل متحرک امکان جابه‌جایی صفحات کناف و دسترسی به پشت آن‌ها (به خصوص اگر تاسیسات در پشت آن‌ها وجود داشته باشد) وجود دارد. کناف ثابت را نیز می‌توان به صورت کناف ساده و کناف طرح دار اجرا کرد.

 

برای دریافت قیمت دقیق اینجا کلیک کنید

مرتبط با این بخش
اجرای کناف و سقف کاذب